Zygar Michail;Männen I Kreml – Inifrån Putins Hov

kr218.00

Köp nu!

Artikelnr: 1061600669760507

Beskrivning

Vad ligger bakom politiken i Vladimir Putins Ryssland? Hur fattas besluten?
För att få svar på dessa frågor gick journalisten Michail Zygar direkt på kärnan Putins innersta krets. Genom sina kontakter kunde han genomföra unika intervjuer med ledande ryska politiker, beslutsfattare och oligarker av idag och igår. Det tog många år att få dem att prata öppet, men till slut började de berätta.
Resultatet är en avslöjande skildring av spelet i maktens korridorer under Putins styre. Zygar värjer sig mot bilden av Putin som en slug marionettspelare både den demoniserade versionen som framhålls i väst och den dyrkande versionen som propageras i rysk statlig media. I stället gör han utifrån de fakta han får fram en saklig beskrivning av hur beslutsfattandet i Kreml faktiskt gått till. Och de politiska besluten framstår som allt annat än planerade, utan i hög grad kortsiktiga taktiska svar på yttre händelser ofta utan logik, konsekvens eller strategiska mål.
Männen i Kreml är en bladvändare om det moderna Rysslands politiska historia. Boken är redan en internationell succé och bör läsas av alla som vill förstå vart Ryssland är på väg och varför.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Zygar Michail;Männen I Kreml – Inifrån Putins Hov”

Din e-postadress kommer inte publiceras.